Magazyn Maszkety numer 2
Dzisiaj jest 1 października i dzisiaj śląska blogosfera zaprasza wszystkich na wydanie swojego drugiego numeru Magazynu "Maszkety", którego jestem współautorką. Obecny jesienny numer poświęcony jest takim tematom jak gęsina, przetwory, pieczonki, wróżby, słodkie wypieki z śliwkami oraz podróżom tanim i dalekim, kulturze i imprezom kulinarnym. Myślę, że każdy znajdzie w nim coś ciekawego dla siebie, bo mamy Wam wiele do zaoferowania o naszym regionie, nie tylko kulinarnie ale kulturalnie.
A ja dziękuję koleżankom, bo wspólnie odwaliłyśmy kawał dobrej roboty i mam nadzieję że nasza praca Wam się spodoba. Zapraszam! Kliknijcie tutaj i się przekonajcie. Wszelkie informacje można także znaleźć na fanpage’u na facebooku.
W magazynie można znaleźć moje przepisy m. in. tatar z gęsi i marynowaną dynię.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz