Magazyn Maszkety numer 2

Dzisiaj jest 1 października i dzisiaj śląska blogosfera zaprasza wszystkich na wydanie swojego drugiego numeru  Magazynu "Maszkety", którego jestem współautorką. Obecny jesienny numer poświęcony jest takim tematom jak gęsina, przetwory, pieczonki, wróżby, słodkie wypieki z śliwkami oraz podróżom tanim i dalekim, kulturze i imprezom kulinarnym. Myślę, że każdy znajdzie w nim coś ciekawego dla siebie, bo mamy Wam wiele do zaoferowania o naszym regionie, nie tylko kulinarnie ale kulturalnie. 


A ja dziękuję koleżankom, bo wspólnie odwaliłyśmy kawał dobrej roboty i  mam nadzieję że nasza praca Wam się spodoba. Zapraszam! Kliknijcie tutaj i się przekonajcie. Wszelkie informacje można także znaleźć na fanpage’u na facebooku. 

W magazynie można znaleźć moje przepisy m. in. tatar z gęsimarynowaną dynię

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © 2016 Bernika - mój kulinarny pamiętnik , Blogger